Levering Urn

Bezoek onze Urnwinkel, Klik Hier!

Voor de levering van een urn door de webwinkel van de Urnshop zult u met succes een bestelling moeten hebben geplaatst. Op elke levering zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing zoals die op de betreffende pagina zijn weergegeven. Leest u deze goed door voordat u een bestelling plaatst, door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

U bestelt een urn door de bestelprocedure te doorlopen, u dient hiertoe een keuze te maken uit de urnen collectie van De Urnwinkel, vervolgens het te bestellen aantal aan te geven en op de bestelknop te drukken. Let u voordat u besteld wel goed op dat de urn die u besteld ook daadwerkelijk groot genoeg is voor de hoeveelheid as die u in de urn wilt bewaren, mocht de urn van uw keuze niet groot genoeg zijn dan kunt u er voor kiezen om een deel van de as ergens anders in te bewaren of uit te strooien. In het volgende scherm krijgt u een overzicht te zien van uw bestelling, nu kunt u verder winkelen, uw bestelling wijzigen of uw bestelling afrekenen. Als u uw bestelling af wilt rekenen komt u op een betalingsscherm, u kunt hier het adres voor de levering van de urn en het factuuradres aangeven. Ook kunt u hier de betalingsmethode aangeven, wij adviseren u om met iDeal te betalen. Het iDeal betalingssysteem is een samenwerking van de Nederlandse banken, alleen betalingen met iDeal zijn volledig veilig en anoniem. Bovendien is een betaling met iDeal ook erg snel, uw betaling met iDeal is vrijwel per direct bij de Urnshop binnen en vervolgens kunnen zij met de levering van de urn aan de slag. Afhankelijk van de betalingsmethode die u kiest wordt u doorgestuurd naar een extern betalingsscherm waar u uw betaling afhandelt. Zodra uw betaling bij de Urnshop binnen is zullen zij u een email ter bevestiging sturen, in deze email zult u de bestelling en het adres voor de levering van de urn en factuur adres terug vinden. Op dit moment is er een formele overeenkomst tussen u en De Urnwinkel gesloten.

Alle bestellingen worden, tenzij anders aangegeven, binnen de aangegeven levertijd van de urn geleverd. Houdt u hierbij echter rekening met de tijd die een betaling in beslag kan nemen. Om de levertijd van de urn te bekorten adviseren wij u om met iDeal te betalen omdat deze betaling dan direct bij ons binnen is. Op het moment dat de Urnshop uw bestelling verstuurt krijgt u hiervan een email ter bevestiging. De levering van de urn zal gebeuren per post, afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de urn kan dit 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen. Als uw bestelling niet binnen deze termijn nadat u onze bevestiging hebt ontvangen bij u binnen is neemt u dan contact met de Urnshop op zodat zij uw bestelling kunnen traceren. Zij zullen zorg dragen voor een veilige en vooral stevige verpakking opdat uw bestelling onderweg niet beschadigd. U kunt de urn levering overal binnen Nederland laten gebeuren. Voor alle urnen leveringen binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de geleverde urn dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Urnshop. De medewerkers van de Urnshop kunnen op dat moment vast stellen waarom u niet tevreden met de levering van de urn bent en wat zij daaraan kunnen doen. In de meeste gevallen kan de Urnshop een urn retour nemen, de medewerkers van de Urnshop kunnen u op dat moment een retour adres voor de urn geven en de bij de retour verzending aan te geven informatie. Op het moment dat zij vervolgens de urn retour ontvangen hebben zullen zij u daarvan een email te bevestiging sturen, hierna zullen zij de retour betaling gaan regelen. Retour urnen leveringen die incompleet of gebruikt zijn kunnen niet als retour aangenomen worden. De medewerkers van de Urnshop zullen u hiervan voordat u een urn retour stuurt van op de hoogte stellen om misverstanden op een later moment te voorkomen.

Mocht u nog andere vragen over urnen leveringen hebben dan verzoeken wij u om contact met de Urnshop op te nemen. Dit is ook het juiste methode als u overige vragen over deze leveringsvoorwaarden hebt of vragen over urnen in het algemeen. De Urnshop zal al uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden zodat het proces waar u door gaat zo eenvoudig mogelijk is.