Urn Bestellen

Bezoek onze Urnwinkel, Klik Hier!

Het kopen van een urn is vaak de afsluiting van een periode waarin de nagedachtenis aan uw dierbare nog erg vers is. Voor veel mensen is een urn kopen dan ook een afsluiting van een periode van rouw en tevens een nieuw begin. Wij proberen het bestellen van een urn dan ook zo eenvoudig mogelijk te maken door de bestel procedure zo simpel mogelijk te laten zijn.

De Urnwinkel doet dit door u bij voor het bestellen van een urn alle benodigde informatie te geven die u nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Zodra u een urn bekijkt zult u zien wat de inhoud is, welke afmetingen de urn heeft, welke kleuropties er mogelijk zijn, van welk materiaal de urn gemaakt is en of dit geschikt is voor binnen of buiten en wat de eventuele levertijden zijn. Zodra u uw keuze voor een urn gemaakt hebt kunt u aangeven welk aantal u wilt bestellen, dit lijkt wellicht vreemd maar mensen kiezen soms voor meerdere kleinere urnen bestellen om de as van de overledene te verdelen. Op deze wijze kunnen meerdere mensen een deel van de as van hun dierbare bij zich houden. Als u het aantal ingevoerd hebt klikt u op bestellen en zal uw winkelwagentje getoond worden, hier krijgt u een overzicht te zien van wat u geselecteerd hebt. U kunt vervolgens uw bestelling wijzigen, verder doorwinkelen of de urn bestellen door op de afrekenknop te drukken. Nadat u al uw gegevens voor de aflevering, facturering en uw betalingsgegevens ingevuld hebt plaatst u uw bestelling en zal de betaling geregeld worden. Hierbij hangt het af van de door u geselecteerde betalingsoptie of u een betalingscherm te zien krijgt waar u uw betaling dient te doen.

Een urn bestellen bij de urnshop biedt u een aantal betalingsopties, naast de bekende bankoverschrijving hebt u ook de mogelijkheid om met een creditcard, met Paypal of met iDeal te betalen. Om uw betaling zo veilig mogelijk te laten plaats vinden raden wij u aan om gebruik te maken van iDeal. IDeal is een online betalingsmethode van de gezamenlijke Nederlandse banken en is verreweg de veiligste manier van online betalen. Door bij het kopen van een urn uw bestelling met iDeal te betalen kiest u voor de betalingsoptie die gegarandeerd veilig is omdat uw financiƫle gegevens niet over het internet verzonden worden. Zodra de Urnshop uw bestelling ontvangen hebben ontvangt u van hun een email ter bevestiging van de ontvangst van uw bestelling. Hierin staan de gegevens van uw bestelling die u bij het kopen van de urn hebt ingevoerd zoals de gegevens van de bestelde urn en het aflever- en factuur adres. Vervolgens wordt uw bestelling door de Urndhop in behandeling genomen en krijgt u een email op het moment dat zij de bestelling verzonden hebben.

Let u bij de urn bestellen goed op de grootte van de urn, deze grootte staat aangegeven bij de inhoud van de urn. Voor een volwassene zult u een grotere urn moeten bestellen dan voor de as van een kind, ook kunt u er voor kiezen om een deel van de as te bewaren. Uw uitvaartbegeleider of het crematorium kunnen u een indicatie geven van de hoeveelheid as die een crematie produceert zodat u dit weet voordat u een urn kopen gaat. Alleen met een urn kopen bent u er nog niet, u zult de urn vervolgens moeten vullen met de as van de overledene. U kunt dit zelf doen door de urn op een groot vel papier te plaatsen zodat u de gemorste as op kunt vangen en alsnog in de urn kunt doen. U kunt ook het crematorium vragen om dit voor u te doen, u kunt hiervoor echter wel kosten in rekening gebracht krijgen dus vraag vooraf of dit het geval is.

Een urn bestellen via de door ons aangeprezen webwinkel verzekerd u van een tijdige aflevering en een garantie zoals bij elke urn aangegeven is. Bij het kopen van een urn is het volledig aan u welke urn u wilt bestellen, voor eventuele vragen over de het bestellen of de urn van uw keuze kunt u contact met de Urnshop opnemen. De medewerkers van De Urnshop zullen alle voorkomende problemen snel en deskundig af handelen zodat urnen kopen deze toch al moeilijk periode niet onnodig zwaar maakt.