Urnwinkel Collectie

Bezoek onze Urnwinkel, Klik Hier!

Bij het zoeken naar een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare hebt u veel persoonlijk wensen. Deze wensen kunnen tot uitdrukking komen in vormgeving, materiaal keuze, kleur en andere eigenschappen. In het urnen assortiment op deze website wordt dan ook aan al deze eigenschappen voldaan.

Het urn assortiment van de urnshopl is zeer uitgebreid en biedt u dan ook een ruime keuze waarbij ook aan uw wensen voldaan kan worden. De urnen die u op deze website kunt vinden hebben een zeer uiteenlopende vormgeving, de urnen worden gemaakt door bedrijven die de urnen in grotere aantallen produceren of door kunstenaars die enkele stuks of unieke exemplaren maken. De urnenwinkel houdt daarom goed bij welke urnen op voorraad zijn en welke urnen een (korte) levertijd hebben, over het algemeen echter zijn de urnen uit voorraad leverbaar. De vormgeving van de urnen kan uiterst eenvoudig zijn, zeer kunstzinnig of fantasie rijk, het gaat er hierbij om dat u de vormgeving kiest die aan uw wensen aansluit. Mocht u echter geen urn kunnen vinden in de urnwinkel collectie die de door u gewenste vormgeving heeft neemt u dan contact met de Urnshop op zodat zij de door u gewenste urn voor u kunnen vinden.

Wat betreft de materiaalkeuze kunt u alles vinden wat u wenst in de urnwinkel collectie. De tijden dat alleen de traditionele keramische urnen beschikbaar waren zijn voorbij en mensen kiezen dan ook voor de meest uiteenlopende materialen. Ons urnen assortiment bestaat naast de traditionele keramische urnen uit urnen die gemaakt zijn van natuursteen, glas, hout of RVS (roest vrij staal). Deze materialen zijn zeer in opkomst omdat steeds meer mensen hechten aan een monument dat aan hun wensen voldoet. De keuze wordt vaak bepaald door de eigenschappen van de overledene of juist door de nabestaande, ook is de plek waar de urn geplaatst wordt van invloed op de keuze van het materiaal. Alle urnen zijn overzichtelijk op materiaal gerangschikt op de website zodat u deze snel kunt vinden een eenvoudig vergelijken. De eigenschappen van de urn zijn vermeld bij de betreffende urn, hierbij moet u naast aan het materiaal ook denken aan de inhoud, de afmetingen, de kleur, of de urn geschikt is voor binnen of voor buiten en eventuele levertijden.

In de urnwinkel collectie kunt u ook diverse urnen vinden die voorzien zijn van kleuren. Kleuren zijn vaak een specifieke keuze van diegene die de urn besteld maar kunnen ook te maken hebben met de overledene zelf. Een dierbare die zijn of haar leven altijd met kleur gewerkt heeft, een kunstzinnig persoon of gewoon een kleurrijke persoonlijkheid kan op deze wijze gepast herinnerd worden. Het urn assortiment biedt u urnen die eenvoudig uitgevoerd zijn in een bepaalde kleur of urnen die juist zeer bont gekleurd zijn. Uiteraard staan hierbij altijd uw wensen centraal zodat u uw herinnering in kunt vullen op een manier die bij u past. Mocht u in het assortiment van de urnenwinkel niet de kleur kunnen vinden die u graag wenst dan verzoeken wij u om contact met de Urnshop op te nemen zodat zij de juiste kleur voor u kunnen vinden. Naast de keuze van de vormgeving, het materiaal en de kleur zijn er ook andere eigenschappen die de keuze voor een urn kunnen bepalen. De urnwinkel collectie biedt u ook de keuze uit urnen die speciaal gemaakt zijn voor baby’s of kinderen. Hiervoor worden door veel mensen juist speciale thema’s gewenst en daar kunnen wij in voorzien. Ook biedt het urnen assortiment urnen aan voor uw overleden huisdier waarbij uw wensen de leidraad zijn.

De assieraden die u in de urnwinkel collectie vindt bieden u de mogelijkheid om een deel van de as van uw dierbare altijd bij u te dragen. Of het hierbij nu gaat om een collier, een ring, een broche of andere sierraden, alles is mogelijk en ook aan uw speciale wensen kan worden voldaan. Dit geld ook voor de materialen waarvan de sierraden gemaakt zijn, hierbij zijn (wit)goud, zilver of RVS (roest vrij staal) de meest gangbare keuzes en zijn andere opties veelal ook leverbaar. Zoals ook voor vrijwel alle urnen het geval is, zijn ook de sierraden meestal uit voorraad leverbaar zodat levertijden beperkt kunnen blijven. Neem voor aanvullende vragen over het assortiment contact op met de medewerkers van de Urnshop.