Wie Zijn Wij

Bezoek onze Urnwinkel, Klik Hier!

Deurnenwinkel.nl is een initiatief waarmee we consumenten in staat stellen om een passende tastbare herinnering aan hun verloren dierbare aan te schaffen. De urnwinkel wil betrouwbaar zijn en een webwinkel aanprijzen die zaken doet met haar klanten op een manier die recht doet aan de moeilijke tijd die zij door maken. Wij stellen alles in het werk om de Urnshop een goede relatie met u op te laten bouwen voor de aanschaf van een urn, urnen of assierraad waarbij de Urnshop alles in het werk stelt om dit zo eenvoudig mogelijk te houden. De Urnshop stelt ook alles in het werk om als betrouwbare urnwinkel bekend te staan. Dit doet de Urnshop door alle procedures zo eenvoudig en zo transparant mogelijk te houden. Hiervoor wordt bijvoorbeeld ook iDeal als betaalmiddel aangeprezen omdat iDeal verreweg de meest veilige en betrouwbare manier van online betalen is. Wie zijn wij vervolgens om de Urnshop hier geen volledig gelijk in te geven als zij iDeal aan prijzen.

Bij het zoeken naar een passende tastbare herinnering aan uw verloren dierbare wilt u niet vele omwegen moeten maken om uiteindelijk te vinden waar u naar zocht. Daarom hebben wij geprobeerd deze website zo eenvoudig mogelijk te houden maar toch van voldoende informatie te voorzien die u kan helpen een afgewogen keuze te maken. Of deze keuze nu een urn van hout, steen, glas, keramiek of metaal is, de urn van uw keuze moet een waardige herinnering zijn aan de overledene. Uiteindelijk gaat het om de keuze die u als klant van de Urnshop maakt en wie is de urnwinkel dan om het daar niet achter te staan. Wij kunnen u van harte aanbevelen om een urn bij de Urnshop aan te schaffen omdat de Urnshop volgen ons een uiterst betrouwbare urnwinkel is die u het juiste advies kan geven en urnen voor een eerlijke prijs aan u kan leveren.

Omdat de Urnshop nauw samenwerkt met diverse kunstenaars, fabrikanten en groothandels en zij geen eigen winkel hebben, zijn zij in staat om de marges laag te houden. Een grote kennis van de verschillende materialen en een onafhankelijk inkoop beleid helpen bij het in de hand houden van de marges. Van deze lage marges kunt u als klant van deurnwinkel profiteren door niet teveel te betalen. Toch willen zij als betrouwbare urnwinkel u niet het passende advies onthouden dat u als klant nodig kunt hebben. Daarom zit het verkoop team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen, hoe sporadisch ook, snel en adequaat op te lossen. Dit doet de Urnshop met het doel om als deurnwinkel betrouwbaar te zijn voor u als klant en voor nieuwe klanten. Uiteindelijk is het doel het geven van eerlijke en afgewogen informatie om uiteindelijk de klanten een urn te laten vinden die past bij hun herinnering aan de door hun verloren dierbare.

Wie zijn wij, wij zijn als bedrijf al jarenlang bezig op het gebied van internet marketing. We hebben dan ook een uitgebreide expertise en zeer ruime ervaring opgebouwd. De mogelijkheden van het internet kennen wij als geen ander en hebben dat door middel van deze website gecombineerd met de mogelijkheid tot het kopen van urnen. Hierdoor is er een website ontstaan die bezoekers kan voorzien van een hoop informatie over passende urnen voor een redelijk prijs. Deze informatie brengen wij op een evenwichtige manier zodat het op geen enkele manier sturing veroorzaken in het gedrag of aankooppatroon van bezoekers. Wij zijn er als internet marketing bedrijf natuurlijk enerzijds bij gebaat om een webshop aan te prijzen opdat zij zoveel mogelijk urnen verkopen, maar anderzijds ook om zoveel mogelijk bezoekers op de juiste manier te informeren. Dat een tevreden klant vele malen meer waard is dan een ontevreden klant weten wij als ervaren marketingbureau als geen ander. Onder andere daarom bieden we evenwichtige informatie aan op De Urnenwinkel en hopen dat deze informatie van nut is voor u als bezoeker of als klant van de Urnshop en u de Urnshop als betrouwbare urnwinkel ziet. Wij weten door onze ruime ervaring in de online marketing sector dat de Urnshop een betrouwbare urnwinkel is waarbij uw belangen als klant volledig gewaarborgd zijn. Het team van de Urnwinkel kan u de Urnshop dan ook van harte aanbevelen.